Dexter op Nederland 3 (HD)

Dexter

Het is al even bekend maar sinds gisteren is het dan eindelijk zover. De Amerikaanse hitserie over de seriemoordenaar Dexter is ook op Nederland3 (HD) te zien. Het gaat hier om het eerste seizoen dus heb je nog niet gekeken via 13th street (nu seizoen 3) of op dvd dan is dit je kans om ook te genieten van deze spannende serie. Sowieso uniek dat een VS serie op de publieke omroep in HD wordt uitgezonden zie ook satellitemagazine.

Op zondag 8 november was een dubbel afleveringen die nu nog online terug is te zien op zowel de Dexter site van de Vpro (in HD kwaliteit) en op uitzendinggemist.nl snel kijken dus en vanavond weer op tv kijken want het eerste seizoen van Dexter wordt iedere avond uitgezonden van 9-18 novemberom 23.00 uur Nederland3 (HD)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Thoughts to “Dexter op Nederland 3 (HD)”

  1. Om elf uur ’s avonds? De omroepen zijn dus nog steeds niet van mening dat kwaliteits-televisie op prime time hoort? Zo jammer, een goede serie verdient een plek in de programmering waar veel mensen het kunnen vinden.

  2. Robin

    Tja het tijdstip laat te wensen over. Wellicht vanwege de bloederige beelden maar verwacht meer inderdaad dat het gewoon typisch publieke omroep is. Zo deden ze dat ook met Six Feet Under e.d. helemaal gelijk.

Comments are closed.