Vakantie Appartementen en huizen aanbieders hét overzicht

Hieronder tref je een lijst aan met de betere sites om vakantie appartementen, huizen en chalets te vinden en te boeken. De meeste sites hebben de cruciale zoekfuncties zoals; o.a. het aantal slaapkamers, tuin/balkon.

Helaas ontbreekt het wel vaak aan de opties: totaalprijs ipv prijs pp of per week, leeftijd personen: volwassenen/kinderen, begane grond, gelijkvloers.

Beste opties:

Interchalet, Interhome, Alle-, vakantiehuizen.nl , Micazu ,E-domizil, Novasol, Belvilla, Airbnb, Tripadvisor

De laatste drie genoemde aanbieders hebben ook mobiele apps! De overige aanbieders hierboven hebben vrijwel allemaal een responsive website die ook goed werkt op tablet of smartphone.

Appartement vergelijker:

Home2Go

Deze site zoekt o.a. appartementen en huizen bij Belvilla, Airbnbn, HomeAway, Tripadvisor, Booking.com. Er is ook een mobiele app.

Reis vergelijker:

Travelta

Bij de onderstaande aanbieder kun je wel het aantal slaapkamers aangeven, echter worden er ook resultaten getoond met minder slaapkamers: Booking.com

Bij Gites.nl worden alleen Franse vakantiehuizen getoond. Er zijn wel filters zoals aantal slaapkamers, echter is er geen filter om te sorteren op prijs. Ook wordt de maximum geselecteerde prijs gezien als max. per week terwijl ik een reisduur van 14 in heb gevoerd.

De aanbieder Atraveo ziet er op het eerste gezicht goed uit, echter ontbreekt hier een optie om de resultaten te sorteren op prijs van laag naar hoog en er is geen optie een maximale prijs aan te geven.

Beperkte opties het onbreekt bij onderstaande aanbieders o.a. aan de belangrijke filter qua aantal slaapkamers:

Traveltroef , D-reizen , TopicTravel , VrijUit,  Neckermann

De mobiele sites werken niet bij VrijUit en Neckermann (met iOS en Safari browser)

Nog aan het uitproberen:

Wimdu (iOS app), Casamundo (iOS app), Holidu (iOS app)

Bron afbeelding: Interhome

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail