Welkom op het glasvezel initiatief Zwijndrecht

GEZOCHT: Enthousiaste mensen die het initiatief over willen nemen. Helaas is het ons tot nu toe niet gelukt om de gemeente zover te krijgen om mee te gaan in de aanleg van glasvezel in Zwijndrecht. Zeker wat betreft het groot onderhoud in de wijk Heer Oudelands Ambacht de komende jaren is/zou een mooie mogelijkheid zijn om gelijk glasvezel te trekken die er al wel ligt op de Molenvliet bedrijventerrein naast de wijk.

Welkom op de site van het bewoners initiatief voor particulieren die glasvezel willen in de gemeente Zwijndrecht (Zuid-Holland). Dit als alternatief voor kabel (UPC) en ADSL (KPN, Tele2, Online).

Om glasvezel te nemen moet het eerst aangelegd worden, dit kan door meer dan 40% van de inwoners zover te krijgen om zich aan te melden. Geef u nu vrijblijvend op ((voortaan via opglas.nl en doe de postcode check > ‘Doe mee met de inventarisatie glasvezelbehoefte’. Daarnaast helpt het ontzettend als u uw gegevens achterlaat op de Reggefiber site bij ‘Blijf op de hoogte’ aan de rechter zijkant (midden van de pagina) om een nieuwsbrief te ontvangen als er nieuws is over glasvezel aanleg in Zwijndrecht. Hoe meer mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief des te groter is de kans dat Reggefiber inziet dat wij in Zwijndrecht glasvezel willen!

Met vriendelijke groeten,

Marcel Gijtenbeek, Jeffrey Schilperoord, André van de Velde en Robin de Groot initiatiefnemers.
U kunt ons ook per e-mail bereiken via dit e-mail adres.

Gepost in Glasvezel | Getagged , | Plaats een reactie